MASSAGEPRAKTIJK BODY PRACTICE

Welkom in de wereld van sport en ontspanning

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een ontspanningsmassage kan lichamelijk als geestelijk werken voor het behoud van een goede gezondheid.  Deze massage is bedoeld om even los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Een ontspanningsmassage heeft veel voordelen: 

Vermindering van stress, Ontspannen spieren en een betere doorbloeding.

De ontspanningsmassage is een rustgevende behandeling met als hoofddoel ontspanning. Door rustige, niet  diepe massage, worden de lange spiervezels geprikkeld wat ontspanning van de spieren teweeg brengt.

Hotstone massage
Een Hotstone massage is zoals het woord al zegt een massage met "hete" stenen. De temperatuur van de stenen waarmee gemasseerd wordt ligt om en nabij de 45 graden. De warme stenen worden op het lichaam gelegd en daarna wordt er zacht mee gemasseerd.  De warmte dringt diep door in de spieren en verlicht spanningen, vergroot het gevoel van welzijn en geeft de mogelijkheid om dieper en effectiever te werken bij chronische pijn.  Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting, het stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam bovendien een heerlijke manier van ontspanning.

AROMA THERAPIE.
Aromatherapie massage is een rustige massage waarmee elk gevoel van spanning verdwijnt. Bij deze massage gebruiken we aromatische, natuurlijke oliën. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest. We mengen onze plantaardige olie met een vleugje etherische olie. Er zijn verschillende etherische oliën. Voorbeelden zijn o.a: lavendel, roos, sinaasappel. Iedere olie heeft een specifieke invloed op lichaam en geest. Samen kiezen we de juiste olie die op dat moment het meest bij jou past

Aromatherapie massage zorgt voor totale ontspanning en draagt bij aan de balans van lichaam en geest.

 

Bovenstaande behandelingen

  • 30 minuten       € 27,50
  • 50 minuten       € 47,50