ontspannende

MAGNESIUM THERAPIE

Waarom een Magnesium Behandeling

Magnesium is, naast zuurstof en water, onze 3de levensbehoefte van het lichaam. Uit onderzoek is gebleken dat veel Nederlanders lijden onder een Magnesium tekort. Dit kan resulteren in diverse klachten. Denk hierbij aan spierkrampen, onrustige benen, hoofdpijn, migraine, verkrampte spieren, slaapproblemen, vermoeidheid en buikkrampen bij menstruatie pijn.

Wat zijn de symptomen van Magnesium tekort

Hieronder een greep van de symptomen van magnesium te kort: - Spierkrampen (nachtelijke krampen in de kuiten) - Rusteloze benen - Spierzwakte - Lusteloosheid - Nervositeit - Migraine - Menstruatiepijn - PMS

Magnesium Producten en supplementen

In onze webshop vind je o.a. magnesium olie,, magnesiumzout en magnesium gel. Ook heb ik diverse supplementen magnesium

Magnesium Voetenbad - € 17,95

Magnesium voor een voetenbad is heerlijk om even een rustmoment te nemen en tegelijkertijd je tekort aan te vullen. Het zout wordt door de huid extra goed opgenomen.

Magnesium Massage 30/60 minuten - € 35.00/65,00

In mijn praktijk masseer ik met de producten van Permsal.De permsal massagegel die gebruikt wordt bij massage verhoogt de intensiteit én het effect van de behandeling: * Permsall ontspant: Het lichaamseigen magnesium van Permsal komt via de huid direct in het interstitium. Daar is het op cellulair niveau vrijwel onmiddellijk actief, wat een diepe ontspanning geeft. * Permsal verlicht: Permsal is goed voor de werking van de spieren en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten.

Magnesium Pakking - € 59,50

Je neemt plaats op de massagetafel. Deze behandeling kan zowel in badkleding als in ondergoed. Licht masserend wordt de pakking aangebracht. Na het aanbrengen van de gel wordt je omwikkeld met een plastic folie en bedekt met de infra rood deken. Een weldadige warmte bevordert de doorbloeding van de huid, poriën openen zich en de magnesium wordt maximaal opgenomen. Ook de diep werkende infra rood warmte heeft een ontspannende invloed op het lichaam.